dimarts, 16 de juny del 2015

Redacció final de curs


                       1. Fes una llarga redacció sobre com has passat aquest curs. El que més t'ha agradat de l'àmbit sociolingüístic i si et fa ganes tornar a fer-lo el curs vinent. Explica les teves vivències amb els companys, amb la professora, amb l'institut en general.


Aquest any ha estat uns dels mes que m'han agradat de tots els altres anys per que he conegut i he agafat molta confiança a algunes persones que no coneixia massa i per això m'ha agradat, per que he conegut a noves persones i el ser un grup petit mos ho fa molt mes fàcil.
Sobre socialingüístic no tenc res negatiu a dir per que la professora mos fa les classes molt entretengudes i mai solem fer grans feines fins aquesta de final de curs que si que pens que s'ha passat un poc, pero ho trob just per que tot el reste de curs no hem fet cap treball d'aquest tipus. Me fa moltissimes ganes, si tenim la mateixa professora per que ja no haurem de fer això de coneixer-nos i de dir els noms i que es el que mes mos agrada,etc.
Els companys que tenc enguany no els canviaría per que per moltes bromes que facin i xorrades es fan estimar molt igual que algunes professores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada